Coole manga 'City Hunter' wordt een film op Netflix

Coole manga 'City Hunter' wordt een film op Netflix

De verfilming komt na tien jaar eindelijk van de grond.

Netflix heeft bekendgemaakt dat er in 2024 een verfilming van de iconische manga 'City Hunter' naar de streamingdienst komt. De film heeft een Japanse cast en regisseur en volgt dus niet in de voetstappen van Death Note en Cowboy Bebop met een Engelstalige versie.

'City Hunter' was in de jaren 80 niet weg te denken uit de Japanse pop culture en is tot de dag van vandaag nog geliefd onder manga-fans. Netflix beschrijft de film als een gemoderniseerde update van de manga.

Plot
De manga volgt Ryo Saeba, een "sweeper" die altijd wordt gevonden op jacht naar mooie meisjes en een privédetective die werkt om Tokyo van misdaad te bevrijden, samen met zijn partner, Hideyuki Makimura.

Wanneer Ryo's partner Makimura wordt gedood, werken hij en Makimura's zus Kaori samen om de waarheid te achterhalen en zo een nieuw duo te vormen.

Cast
Ryohei Suzuki (Tokyo Tribe) gaat de hoofdrol van Ryo spelen. Hij vertelde hier het volgende over: "Ik kan niet wachten tot zowel bestaande fans als nieuwkomers over de hele wereld verliefd worden op Ryo Saeba en zijn leuke, actievolle avonturen in het hedendaagse Tokio."

De film komt in 2024 uit. Bekijk hieronder de eerste foto.



NieuwsFilm

meest populair