Hoe goed kennen de kinderen van Will Smith hun vader?

Hoe goed kennen de kinderen van Will Smith hun vader?

Ze vertellen interessante feiten van elkaar.

Will Smith was bij een aflevering van de The Red Table Talk om over zijn nieuwe film Emancipation te praten. In de show van zijn vrouw Jada Pinkett Smith mochten hij en zijn kinderen ook leuke weetjes over elkaar vertellen in een quiz. En feitelijk, komen er interessante feiten voorbij

Will Smith staat ontspannen tussen zijn kinderen Trey Smith, Willow Smith en Jaden Smith. Ze grappen wat af, maar zijn het er allemaal over eens dat zij allemaal goed geheimen kunnen bewaren. En dat hun vader, Will Smith, degene is die lacht om zijn eigen grapjes. Het is leuk om te zien hoe zij met elkaar omgaan.

Verdere vragen
In onderstaande video op Instagram komen verder vragen voorbij, als wie van hen het eerste dood zou gaan bij een zombie apocalypse. Naar alle eerlijkheid zeggen zij allemaal, dat dat Willow zijn. Will Smith vertelt: "Zij zou bij de aankondiging al sterven. Ze zou het niet eens halen tot zombie."

Als gevraagd wordt, wie van hen zou huilen bij een zielige film, zegt Will Smith verrassend: "Willow zou huilen bij een vrolijke film, omdat zij zo graag wil dat hen niets overkomt. En als die vrolijke film afgelopen is met een mooi einde, huilt zij omdat zij denkt dat dat in het echte leven niet zo gaat."

Bij de vraag wie van hen plannen annuleert, zeggen zij allemaal Willow. Ze brullen het uit van het lachen, terwijl zij vertellen: "Als Trey zegt dat hij gaat, gaat hij. Als Willow zegt dat zij gaat, gaat zij hoogstwaarschijnlijk niet. Het verbaast ons eigenlijk dat zij hier is."



NieuwsFilm

meest populair