Kwaliteitsstudio A24 onthult trailer 'Showing Up' met Michelle Williams

Kwaliteitsstudio A24 onthult trailer 'Showing Up' met Michelle Williams

Weer een nieuwe hit?

Het onafhankelijke filmproductie en distributiebedrijf A24 werd pas in 2012 opgericht, maar heeft in 10 jaar tijd al behoorlijk wat pareltjes geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan o.a. Ex Machina, Lady Bird en de recente Everything Everywhere All At Once. Wordt Showing Up weer het volgende succes?

Showing Up is de nieuwste film van de succesvolle regisseur Kelly Reichardt. Zowat al haar projecten werden goed onthaald. Zo scoort haar 'minste' film op Rotten Tomatoes, genaamd Old Joy, nog steeds een prachtige 85%. Haar beste, First Cow, staat zelfs op een fantastische 96%. Showing Up mag er echter ook zijn.

Score
Vooralsnog scoort Showing Up een 95% (na 37 recensies). De eerste recensies zijn dan ook zeer lovend. Bekijk de eerste trailer nu hieronder.



De hoofdrol is weggelegd voor Michelle Williams, o.a. bekend van Blue Valentine en Manchester by the Sea. Zij speelt een beeldhouwster die zich voorbereidt op de opening van haar nieuwe show. Ze heeft er echter moeite mee balans te vinden in haar creatieve leven, vanwege de dagelijkse drama's die zich afspelen in haar privéleven.

Het is vooralsnog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair