Wordt Robert Pattinson dan toch de belangrijkste Batman in het DC Universe?

Wordt Robert Pattinson dan toch de belangrijkste Batman in het DC Universe?

James Gunn heeft het antwoord voor je.

Wordt Robert Pattinson uit The Batman van Matt Reeves dan toch dé Batman van het nieuwe DC Universe? James Gunn, een van de nieuwe bazen van DC Studios, het antwoord.

Variety, normaliter een erg betrouwbare site voor Hollywoodnieuws, schreef gisteren een bron te hebben gesproken die beweerde dat Gunn en producent Peter Safran zouden overwegen om Pattinsons Batman onderdeel uit te laten maken van hun grotere DC-universum.

Enthousiaste reacties
Fans reageerden daar direct enthousiast op. Pattinson doet het immers geweldig als de bekende superheld. Toch zou dit tegen eerdere beloften ingaan: eerder was gecommuniceerd dat de projecten van Reeves los zouden blijven staan van de grotere DC-verhaallijn met andere superhelden als Superman en Batman.

Niet waar
Gunn heeft dat gerucht echter vrij snel na publicatie van dat artikel ontkracht op Twitter. Volgens de kersverse studiobaas klopt er helemaal niets van de informatie van Variety.



Daarmee lijkt hij te bevestigen dat de Batman-films van Reeves los zullen blijven van het DC-universum en dat dit universum een eigen Batman krijgt.

Nieuwe acteur
De kans is groot dat de studio een nieuwe acteur gaat zoeken voor de rol. Op dit moment wordt Batman vertolkt door Ben Affleck in het DC-universum. Ook in de volgend jaar te verschijnen The Flash is er een Batman van de partij, namelijk die van Michael Keaton.



Gezien dat Gunn en Safran het DC-universum van de grond af aan op willen bouwen, zullen er veel gezichten voor en achter de camera worden vervangen.

NieuwsFilm

meest populair