Chris Pratt op foto's met 33-jarige dochter van Arnold Schwarzenegger

Chris Pratt op foto's met 33-jarige dochter van Arnold Schwarzenegger

Een fijne verjaardag

Chris Pratt plaatst trots een fotoserie op zijn Instagram. De dochter van Arnold Schwarzenegger is jarig. En toevallig is de acteur uit Jurassic World getrouwd met de knappe 33-jarige Katherine Schwarzenegger.

De jarige acteur schrijft: "Help mij om mijn lieve Katherine een fijne verjaardag te wensen. De kinderen en ik zijn zo blij jou te hebben. Je bent een plezier voor iedereen om jou heen. We houden van jou."

Fotoserie
Op de fotoserie laat hij zien wat Katherine zoal doet. Op elke foto lacht zij breeduit en oogt zij gelukkig. Soms is zij netjes opgemaakt met haar lange haren los. Soms is zij gewoon even moeder met haar haren in een losse knot, zonder een spoortje make-up.

Het regent felicitaties en hartjes, waaronder de moeder van Katherine, journalist en auteur Maria Shriver, en regisseur James Gunn. Katherine is zelf auteur en pakt verschillende reclamecampagnes aan. Ook heeft zij een eigen podcast over het zijn van moeder. Haar nieuwe kinderboek 'Good night, sister' is uit, zoals zij op een van de foto's trots laat zien.

Het bericht op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair