Zonder make-up ziet Vanessa Hudgens uit 'The Princess Switch' er heel anders uit

Zonder make-up ziet Vanessa Hudgens uit 'The Princess Switch' er heel anders uit

En ze maakt haar transformatie extra schokkend

Vanessa Hudgens laat zich doorgaans alleen zien, als zij volledig in de make-up zit en mooie kleding aan heeft. De 34-jarige actrice, model en zangeres toont dan onweerstaanbaar en sensueel.

Meestal laat de artieste uit de Netflix-film Tick, Tick ... Boom! zich zien, zoals op haar foto hieronder op Instagram. Zoals zij zelf schrijft: "Er even goed uitzien, vanwege wat afspraken." Vanessa Hudgens is namelijk ook zakenvrouw en promoot drankjes van het merk 'Caliwater'.



No make up
Het is een keus uiteraard om zo over te willen komen. Heel de wereld kijkt toch maar met haar mee. Hoe verrassend, dat zij laatst wel liet zien wat er onder al die lagen perfect aangebrachte make-up zit.

Op haar Instagram plaatst zij na haar werkafspraken een lieve foto online van haar hond, terwijl zij in casual kleding bij haar huisdier zit. Ze oogt lief, fris en ontspannen. Even geen gedoe. Haar 'no make up look' is prachtig en haar huidskleur met sproetjes lief. Haar donkere haar is lekker gewassen en krult fijn op. Een knapperd lekker thuis op de bank. De foto staat hieronder.



Extra schokkend
En hoe anders is haar laatste foto online ... Ze maakt haar transformatie op deze manier extra schokkend. Zo verrassend anders ziet de artieste uit The Princess Switch-films op de foto hieronder uit. Ze schrijft: "Wie is zij eigenlijk?" en dat vragen meer mensen zich af. Haar volgers schrokken zich naar, te zien aan hun reacties.

Vanessa Hudgens ziet er namelijk een beetje uit als Lady Gaga met het hoogblonde haar, kinky accessoires en kleding. Niet duidelijk is, of het om een pruik gaat en of de wenkbrauwen voortaan gebleekt blijven. De tijd zal het leren.



NieuwsFilm

meest populair