Kate Hudson zet in op zingen na wisselend verloop acteercarrière

Kate Hudson zet in op zingen na wisselend verloop acteercarrière

Ze is een groot zangtalent en haar muziek wordt volgend jaar uitgebracht

Kate Hudson straalt van top tot teen bij het interview met Jimmy Fallon van de week. En dat komt niet alleen door haar prachtige, zwarte top met doorzichtige rok van de designer Chrome Hearts Couture.

De 43-jarige actrice bekent in The Jimmy Fallon Show meer te kunnen dan alleen acteren. Zij is dan ook van plan volgend jaar een debuutalbum uit te brengen. Eigenlijk gaat zij ook op voor een zangcarrière.

"Ik ben dol op zingen. Het voelt raar om het te zeggen, maar ik ben een album aan het opnemen. Ik ben daar eigenlijk al een jaar mee bezig."

Soundtrack Music
Weinig mensen weten dat zij goed kan zingen. Luister maar eens naar het liedje 'Music' dat zij voor de soundtrack van de film Music zong. Ze is een groot zangtalent.

Kate Hudson vertelt: "Mensen vragen mij vaak in interviews of ik ergens spijt van heb. Dat heb ik niet. Toch bedacht ik mij in de COVID-periode dat ik al vanaf mijn 19de muziek schrijf, maar het nog nooit gedeeld heb. Ik zou wel spijt krijgen, als ik daar niets mee deed. Ik heb geen verwachtingen hierbij. Ik wil alleen een album uitbrengen."

Haar film Almost Famous is intussen een theatervoorstelling. Ze vindt het geweldig, zoals het stuk is vormgegeven en is erg tevreden met de cast en het resultaat. Het succes van haar nieuwe film Glass Onion: Knives Out Murder Mystery duizelt haar wel wat, bekent zij.

"Ik zag de film in zijn geheel bij een première met 1500 man publiek. Dat was een belevenis, zoals iedereen aan het roepen was. De film werd goed ontvangen. En het is fijn, dat mensen weer naar de bioscoop willen - zeker naar deze film."

Haar rol in de murder mystery wordt in reviews haar beste rol tot nu genoemd. En dan heeft zij al aardig wat goede rollen erop zitten. Het artikel in de Daily Mail staat hier. Het interview bij The Jimmy Fallon Show staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair