'Deadpool 3' wordt ook behoorlijk grof en gewelddadig en in het MCU

'Deadpool 3' wordt ook behoorlijk grof en gewelddadig en in het MCU

Voor een een familievriendelijke versie van 'Deadpool' is ook bij Disney geen plaats.

Deadpool 3-regisseur Shawn Levy (Free Guy, The Adam Project) bevestigt dat de grofgebekte superheld ook in het derde deel gewelddadig en grof blijft. Net zoals de voorgaande twee delen zal ook de nieuwe film niet geschikt zijn voor kinderen.

Na de overname van Fox door Disney was het jarenlang onduidelijk of er wel een plaats zou zijn voor Deadpool in de familievriendelijke MCU. Ryan Reynolds, die Deadpool speelt, kondigde afgelopen september officieel aan dat er aan een derde film gewerkt wordt.

16 jaar en ouder
Levy werd geselecteerd als regisseur na zijn succesvolle samenwerking met Reynolds aan Free Guy. In een interview met Collider bevestigt de regisseur dat ook het nieuwe deel voor 16 jaar en ouder blijft en hij niet geïnteresseerd is in een familievriendelijk variant van Deadpool.

"Wij zijn elke dag bezig met het schrijven en ontwikkelen van Deadpool 3. We hebben zoveel plezier met het bedenken van al deze grove en hilarische scènes. De actiescènes worden gewelddadig en hardcore, het wordt echt een Deadpool film zoals je gewend bent van de voorgaande delen," aldus de regisseur.

"Ik moet zeggen, het ontwikkelen van een Deadpool film is de leukste creatieve uitdaging van mijn carrière. Niet alleen door de grove humor en het geweld, maar vooral omdat Deadpool zo zelfbewust is," voegt Levy toe.

Opnamestart
In het interview maakt Levy ook bekend dat de opnames in mei gaan beginnen. We zullen moeten zien of Deadpool bij Levy en Disney in goede handen is, maar het lijkt erop dat er niks veranderd wordt aan de grove toon van de vorige films. In november 2024 kunnen we gaan zien of het gelukt is.

In de film zal naast Reynolds ook Hugh Jackman terugkeren als Wolverine. Het zal voor het eerst zijn dat de mutanten in een MCU-film te zien zijn. Bekijk hieronder een interview met Reynolds over de terugkeer van Jackman.



NieuwsFilm