'Kill Bill'-actrice Uma Thurman neemt haar 10-jarige dochter mee naar première

'Kill Bill'-actrice Uma Thurman neemt haar 10-jarige dochter mee naar première

Uma Thurman houdt haar 10-jarig kind zoveel mogelijk uit de spotlights

Uma Thurman houdt haar jongste kind zoveel mogelijk uit de spotlights. Voor de nieuwe Broadway-show Some Like It Hot maakt zij echter een uitzondering. The nieuwe show is gebaseerd op de gelijknamige film met Marilyn Monroe en Tony Curtis.

De 52-jarige actrice uit is stijlvol gekleed in een blazer met rok. Haar 10-jarig dochtertje ziet er allerliefst uit in een cape en rokje. Luna geniet zichtbaar van het avondje uit met haar moeder en poseert trots en wat onwennig voor de fotografen, zoals DailyMail in het artikel hier laat zien.

Première
Uma Thurman heeft het druk met haar werk en goede doelen, als 'Room to Grow'. Toch maakt zij tijd voor de première, omdat zij de scriptschrijver, Matthew López, kent. Van Uma komen eerdaags maar liefst 3 films uit.

De artieste zal te zien zijn in de gay romcom Red, White and Royal Blue. Ook zijn de filmopnames klaar van The Old Guard 2, waarin Uma ook een rol heeft naast Charlize Theron. Daarnaast produceert en speelt Uma ook in de film The Kill Room met haar andere dochter Maya Hawke en Samuel L. Jackson.

Uma plaatste een tijdje terug ook een foto van haar en Samuel op haar Instagram. Zij is onder de indruk van zijn theaterproductie The Piano Lesson, zoals zij hieronder schrijft.



NieuwsFilm

meest populair