Deze video bewijst hoe enorm populair Adam Sandler is in de VS

Deze video bewijst hoe enorm populair Adam Sandler is in de VS

Duizenden fans op een enkel kiekje!

Adam Sandler staat nu niet meteen bekend als de beste acteur die er in Hollywood rondloopt. Ondanks het feit dat hij te zien was in enkele sterke films zoals o.a. Hustle en Uncut Gems, was hij ook te zien in heel wat mindere films. Toch is de acteur enorm geliefd in Amerika.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Sandler. De acteur liet toen nog weten geen recensies meer te lezen, aangezien hij geen zin heeft in alle negativiteit waarmee hij telkens weer mee te maken kreeg.

Niet alleen acteur
Sandler doet echter ook veel andere dingen dan alleen maar acteren. Zo is hij eveneens een goede muzikant en werk hij veel als komiek. Hij geeft dan ook de nodige shows. Recentelijk vertrok hij weer op tournee door Amerika. Dit was een gigantisch succes.

De 56-jarige Sandler deelde enkele kiekjes van zijn laatste show op zijn Instagram en het is wel duidelijk dat te zien dat duizenden mensen hiervoor kwamen opdagen. Bekijk de foto's zelf hieronder!



Toch houdt Sandler zich nog steeds voornamelijk bezig met acteren. Zo heeft hij alweer getekend voor vier nieuwe projecten, waaronder Spaceman en You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah.

NieuwsFilm

meest populair