Miley Cyrus is haast onherkenbaar door nieuw kapsel

Miley Cyrus is haast onherkenbaar door nieuw kapsel

Van nature golvend haar

Miley Cyrus maakt een verrassende entree bij The Jimmy Fallon Show. De 30-jarige zangeres en actrice uit Hannah Montana heeft een nieuw kapsel en is haast onherkenbaar!

Bij haar fotoserie op Instagram hieronder vragen mensen zich dan ook af, of zij iets aan haar tanden of gezicht heeft laten doen. Sommigen herkennen haar niet. Anderen vinden haar nog altijd prachtig, zoals Jay Shetty en Vanessa Hudgens.



Cosmetische ingrepen
Haar agenda is waarschijnlijk te druk voor mogelijk cosmetische ingrepen. Miley Cyrus werkt namelijk naar haar volgend nieuwjaarsfeest toe in Miami. Op die avond verwacht zij onder andere Dolly Parton, Sia en Latto. En natuurlijk wordt die show uitgezonden.

Miley Cyrus heeft van nature golvend haar, maar dat wordt al tijden bijgewerkt naar de bekende gladde look. De wijduitstaande, hoogblonde haren geven haar een jaren 90 look. En met al dat leer lijkt zij op de wereldberoemde zangeres en actrice Cher. Mooi zoals met een ander kapsel en andere make-up het gezicht anders uit kan komen.

Baard scheren
Jimmy Fallon heeft de laatste weken een baard, maar heeft er genoeg van. Op zijn verzoek scheert zij die baard eindelijk af. Het moment is vastgelegd en hieronder en op YouTube te zien. Het voordeel is, dat je in de video alle kanten van haar gezicht en kapsel kunt zien.



NieuwsFilm

meest populair