Lady Gaga begint volgend jaar pas aan opnames 'Joker 2'

Lady Gaga begint volgend jaar pas aan opnames 'Joker 2'

De eerste setfoto van de zangeres laat dus nog even op zich wachten.

Vorige week is regisseur Todd Phillips begonnen met de opnames van Joker: Folie à deux. Dat nieuws maakte hij bekend middels een foto van Joaquin Phoenix' Arthur Fleck op Instagram. Maar wanneer kunnen we de eerste beelden van zijn tegenspeler Lady Gaga verwachten?

Na de foto van Phoenix, kunnen fans niet wachten om een blik te krijgen op de zangeres. Phillips ontving daar zelfs zoveel vragen en berichten over dat hij besloot om een statement te plaatsen op Instagram.



"Het spijt me om te moeten mededelen dat Gaga pas volgend jaar met het opnemen van haar scènes begint", luidt de vriendelijke reactie van de regisseur aan een fansite van de Bad Romance-zangeres. "Het duurt dan ook nog wel even voordat we een foto van haar kunnen delen".

Harley Quinn
Het is niet bekend welke rol Gaga precies gaat spelen, maar aangenomen wordt dat haar personage een nieuwe versie zal zijn van Harley Quinn. Zij is de partner van de Joker in de stripboeken van DC en net zo gek als hem.

Joker: Folie à deux - het vervolg op de lovend ontvangen kaskraker Joker uit 2019 - wordt een musicalfilm. Gezien de betrokkenheid van Gaga, wordt het eindresultaat vast fenomenaal.



De film moet in oktober 2024 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair