Wanneer verschijnt de volgende Marvel-film in de bioscoop?

Wanneer verschijnt de volgende Marvel-film in de bioscoop?

Marvel neemt ons over twee maanden mee naar een bijzondere wereld.

Hoewel Black Panther: Wakanda Forever eigenlijk pas net is verschenen, duurt het niet heel lang meer voordat de volgende grote Marvel-film in de bioscopen draait. Ant-Man and the Wasp: Quantumania is vandaag namelijk net iets meer dan twee maanden van ons verwijderd.

Fans kijken massaal uit naar de veelbelovende Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Deze derde film over de mierenman en zijn familie is namelijk zeer belangrijk voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

Kang
In Quantumania komen de helden oog in oog te staan met superschurk Kang, gespeeld door Jonathan Majors. Deze tijdreiziger heeft zo zitten rommelen met de tijdlijnen dat er ontelbaar veel versies van hem zijn ontstaan: de een nog gevaarlijker dan de ander.

Een versie van Kang zagen we al in de serie Loki. In Quantumania is Kang de heerser van de Quantum Realm, waaruit hij koste wat het kost probeert te ontsnappen. Kang keert na deze film sowieso terug als de grote schurk van Avengers: The Kang Dynasty (2025).


Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peyton Reed | Cast: Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man), Evangeline Lilly (Hope Van Dyne / Wasp), Kathryn Newton (Cassie Lang), Michael Douglas (Hank Pym), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne), Jonathan Majors (Kang), e.a.
Nadat Scott samen met de Avengers Thanos heeft verslagen, geniet hij van zijn faam als superheld Ant-Man. Onverwacht belandt hij in een nieuw avontuur wanneer een uitvinding van zijn dochter Cassie de poorten naar de quantumdimensie opent. Hierdoor stranden hij, Cassie, Hope, Hank en Janet in een wereld waar alles anders is. Ze komen ook tegenover een enorm gevaar te staan: de kwaadaardige tijdreiziger Kang. Aan de helden om hem te stoppen en een weg te vinden om veilig terug te kunnen keren naar huis.



Ant-Man and the Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari in de Nederlandse bioscopen te bewonderen!

NieuwsFilm

meest populair