'Stranger Things'-ster Sadie Sink wist niet dat haar filmvader zo bekend is

'Stranger Things'-ster Sadie Sink wist niet dat haar filmvader zo bekend is

En kijkt nu af en toe een film van hem

Stranger Things-ster Sadie Sink bekent schuchter aan Jimmy Kimmel steeds meer films van haar filmvader Brendan Fraser in The Whale te zien. Sterker nog, zij maakt een beginnetje in het worden van een heuse fan.

Sadie Sink wist namelijk niet dat Brendan Fraser zo bekend is en zoveel films heeft gemaakt. De artieste kan hem steeds beter waarderen en kijkt af en toe naar een film van hem. Naar alle eerlijkheid zegt zij: "Ik sprak eigenlijk niet veel met Brendan Fraser rond het filmen. Hij zat dagelijks 4 uur lang in een cooling tent, waar hij getransformeerd werd naar mijn filmvader. Als hij op de filmset was, deden wij ons werk."

"Ik wist ook niets van Brendan Fraser af, toen ik aan onze film samen begon. Het kwam door alle aanbevelingen van interviewers, toen wij The Whale aan het promoten waren. Pas toen keek ik eerst School Ties en George of the Jungle. Ik wil zeker nog The Mummy kijken en Bedazzled."

Haar karakters
De nu 20-jarige actrice begon als 14-jarige aan haar karakter in de hitserie Stranger Things. Ze speelde al in meer films, totdat zij naast Brendan Fraser werkte. Haar familie vertelde zij niet zoveel over haar nieuwe rol. Pas toen zij haar nieuwe film op het grote scherm zagen, begrepen zij waar Sadie Sink mee bezig was geweest.

Half lachend vertelt zij: "Een broer van mij studeert psychologie. Hij zei, dat ik helemaal geen aardig kind was in die film. Ik was een vuilzak. Zo had ik het nog niet gezien. Ik deed mijn werk en vond mijn personage daardoor normaal. Maar nu denk ik: ja, ze was inderdaad niet fijn."

Dik fan
Over de horrorserie vertelt zij, dat zij dik fan was van het eerste seizoen en flink wat screentests moet doorlopen. Dat zij uiteindelijk mocht starten als Max was hemels. Ze kreeg na instemming meteen een skateboard-pakket thuis gestuurd, zodat zij kon leren skateboarden.

"Het blijft een verrassing of je door blijft gaan in Stranger Things als acteur. Ik dacht dat ik dood zou gaan in seizoen 4."

"Running up the hill van Kate Bush is voor Max een heel belangrijk liedje. Ik had geen idee dat dat liedje zo'n opleving zou krijgen. Ik heb intussen meer geleerd over de jaren 80 door de serie. Het was een interessante tijd."

Het interview bij The Jimmy Kimmel Show is informatief en staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair