'Ant-Man 3'-acteur Jonathan Majors onthult hoe Kang zich onderscheidt van Thanos

'Ant-Man 3'-acteur Jonathan Majors onthult hoe Kang zich onderscheidt van Thanos

Verwacht geen kopie van de populaire 'Avengers'-schurk.

Jarenlang was Robert Downey Jr. hét grote gezicht van Marvel. De acteur speelde de geliefde Iron Man, maar we hebben in recente jaren afscheid genomen van de nodige Avengers. Ook superschurk Thanos zal niet meer terugkeren, maar we krijgen er wel een andere villain voor terug, namelijk Kang. Wat kunnen we hier van verwachten?

Kang zal worden gespeeld door Jonathan Majors en wordt de nieuwe grote schurk van het MCU. We moeten hem volgens Majors echter niet gaan vergelijken met Thanos, aangezien het twee heel verschillende slechteriken zijn.

Reactie
Tijdens een recent interview zegt Majors, o.a. bekend van Da 5 Bloods en de aanstaande Creed III, het volgende: "Het is lastig om de twee te vergelijken. Thanos was een ongelofelijk gave schurk. Ik kan alleen maar Kang spelen aangezien Josh Brolin het zo geweldig heeft gedaan. Ik begrijp de vergelijking, maar ze zijn van twee heel verschillende werelden. Dat moeten we niet vergeten".

Ook Ant-Man and the Wasp: Quantumania-regisseur Peyton Reed, die Kang in beeld gaat brengen, deelt een soortgelijke mening: "'Quantumania' is het grootste avontuur van Ant-Man en Wasp. Ze zullen naar vreemde plekken gaan en nemen het op tegen een unieke schurk. Hij is héél anders dan de rest!".

Trailer
Wat Reed daarmee precies bedoelt is vooralsnog niet duidelijk, maar daar komen we in februari 2023 achter, wanneer de nieuwe Marvel blockbuster uitkomt. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair