Netflix heeft weer een ijzingwekkende horrorfilm in huis gehaald

Netflix heeft weer een ijzingwekkende horrorfilm in huis gehaald

Binnenkort kun je deze ijzingwekkende horrorfilm op Netflix bekijken.

Netflix pakt binnenkort uit met een ijzingwekkende horrorfilm: The Twin. Hierin vertrekt een Amerikaans echtpaar naar het Scandinavische platteland om de tragische dood van hun zoontje te kunnen verwerken. Al snel merken ze in een nieuwe nachtmerrie te zijn beland.

Deze Finse prent was eerder dit jaar een succes op de Amerikaanse over-de-topstreamingdienst Shudder en draaide ook goede zaken in diverse buitenlandse markten.

Binnenkort komt deze veelbelovende horrorfilm dus naar Nederland. The Twin is een van de titels waar Netflix het nieuwe jaar mee zal starten en horrorfans mogen deze niet missen.

The Twin (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taneli Mustonen | Cast: Teresa Palmer, Steven Cree, Barbara Marten, e.a. | Stuur melding
De Amerikaanse Rachel verhuist met haar man Anthony naar het Scandinavische platteland in hoop om daar de noodlottige dood van hun zesjarige zoontje Nathan in alle rust te kunnen verwerken. Eenmaal daar begint hun andere zoon, Elliott, zich steeds vreemder te gedragen. Hij denkt zelfs dat hij zijn overleden broertje is. Rachel begint te vermoeden dat hij een pion is in een ongekend duister complot van de dorpelingen.



The Twin is vanaf 6 januari op Netflix te zien!

NieuwsFilm

meest populair