3 geweldige films die je nu op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je nu op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Antlers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Keri Russell, Jeremy T. Thomas, Jesse Plemons, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Julia draagt de nodige trauma's met zich mee. Ze werkt als lerares in een slaapstadje, waar ze zich het lot van haar stille leerling Lucas aantrekt. Hij maakt allerlei verontrustende tekeningen. Al snel heeft ze door dat er iets helemaal fout zit. Julia gaat op onderzoek uit en ontdekt dat de jongen een gevaarlijk geheim bewaart met beangstigende gevolgen.



Paradise Drifters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mees Peijnenburg | Cast: Jonas Smulders, Tamar van Waning, Bilal Wahib, e.a. | Te zien op: Videoland
Yousef, Chloe en Lorenzo hebben in hun jonge levens al flink wat te verduren gehad. Yousef moet de jeugdzorginstelling verlaten, maar heeft geen onderdak. Chloe is ongewenst zwanger van haar stiefvader. Lorenzo wil zijn broer helpen door drugs voor hem te smokkelen. Alle drie zoeken een uitweg. Door een toevallige ontmoeting vertrekken ze gezamenlijk naar Zuid-Europa.



Ghostbusters: Afterlife (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a. | Te zien op: Netflix
Callie erft de boerderij van haar vader en verhuist daar samen met haar kinderen Phoebe en Trevor naartoe. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten de kinderen besluiten of ze in de voetsporen van hun opa willen treden.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair