Celine Dion blijkt een zeer zeldzame ziekte te hebben

Celine Dion blijkt een zeer zeldzame ziekte te hebben

En moet een deel van haar concerten opschuiven of annuleren

Slecht nieuws van Céline Dion. De wereldberoemde zangeres blijkt een zeer zeldzame ziekte te hebben. En moet daardoor een deel van haar concerten opschuiven of annuleren.

In een video op Instagram vertelt de 54-jarige zangeres dat zij al een tijdje kampt met gezondheidsproblemen. Bij de reacties staan lieve opmerkingen van onder meer Jennifer Hudson, Gwen Stefani, Jennifer Garner, Selma Blair en Kate Hudson.

"Het spijt mij dat het zo lang duurde voordat jullie wat van mij hoorde. Ik kan niet wachten om jullie weer persoonlijk te zien. Maar op het moment laat mijn gezondheid het niet toe. Ik heb een neurologische aandoening die maar bij ongeveer 1 miljoen van de mensen voorkomt."

Auto-immuun
Céline Dion heeft een auto-immuunziekte dat ook het 'stijf persoon-syndroom' heeft. Het komt heel weinig voor en specialisten hebben lang gedaan over die analyse. Zij oogt zichtbaar verdrietig, maar vooral mooi en dapper. Zij vertelt verder, dat zij spasmen heeft en soms niet goed kan lopen door haar ziekte. Ook heeft het effect op haar stembanden.

"Ik geef graag een volle 100% bij het zingen. En dat gaat nu niet. Ik moet mij dus concentreren op mijn gezondheid en eerst beter worden."

De zangeres vertelt goed gesteund te worden door een team aan deskundigen. En hoopt in de toekomst weer op te kunnen treden. De artieste leverde verschillende liedjes voor films als Beauty & the Beast, Titanic en Deadpool 2.

Het artikel in Nu staat hier. De video op haar Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair