Chris Hemsworth neemt zijn vrouw in de nek om te kunnen pieken

Chris Hemsworth neemt zijn vrouw in de nek om te kunnen pieken

Ook in huize Hemsworth is de kerstversiering een hindernis

Chris Hemsworth neemt zijn vrouw in de nek voor de piek van de kerstboom. Ook in huize Hemsworth is de kerstversiering een hindernis. Maar het resultaat is er naar.

Bij het filmpje op Instagram schrijft de ster uit Thor: Love and Thunder: "Vorig jaar probeerden we het met mij op Elsa's schouders. Dat bleek niet goed voor de boom, en ook niet voor de knieën van Elsa. Na 12 maanden voorbereiden wisten we eindelijk hoe. Een ster is geboren!"

Torenhoog
De video toont een torenhoge kerstboom. Verschillende kinderen staan eromheen. Via een stoel klimt de vrouw van Chris op zijn nek met een piek in de hand. Maar zo gemakkelijk gaat het plaatsen van de ster niet.

De boom is te hoog en te breed. Na een paar pogingen krijgt Elsa de boom te pakken en kan zij eindelijk de piek plaatsen. Luid gejuich - en gejammer - klinkt op, want Chris grapt dat zijn rug het begeeft. Leuk zo'n echtgenoot. En ja, ook bekende mensen hebben dezelfde issues.

Chris Hemsworth miste zijn gezin enorm met alle werkafspraken dit jaar. Hij merkte het aan zijn gezondheid. Fijn te zien dat hij weer opknapt en de familieman is die hij wilde zijn. Het bericht op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair