Actrice Lea Michele onder het mes: niet mooi genoeg voor filmrollen?

Actrice Lea Michele onder het mes: niet mooi genoeg voor filmrollen?

De actrice weigerde echter onder het mes te gaan.

Lea Michele brak al op jonge leeftijd door in Hollywood als kindsterretje. Eenmaal volwassen werd haar verteld dat haar carrière echter snel bergafwaarts zou gaan als ze niks aan haar neus zou laten doen. Hier laat de 36-jarige Amerikaanse zich nu over uit.

Zo zegt Michele tijdens een recent interview: "Ik mag niet klagen. Ik heb enorm veel geluk gehad, maar het was niet altijd even makkelijk. De nodige mensen hebben me gezegd dat ik onder het mes zou moeten gaan vanwege mijn 'te grote neus'. Ik kreeg vaak te horen dat ik niet knap genoeg was om in films en series te kunnen spelen".

Nee
Het antwoord van de actrice was altijd echter een overduidelijke nee. Ze weigerde voor plastische chirurgie te gaan. Voor deze reden wordt Michele vaker vergeleken met Barbra Streisand, die ook nooit iets heeft laten doen aan haar uiterlijk, ook al werd haar dit 'aangeraden'.

Michele vervolgt: "Zij is altijd al een van mijn grote rolmodellen geweest, dus om vergeleken te worden met zo'n icoon is wel een eer". Streisand stuurde Michele ook een brief om haar te steunen. Zo vervolgt Michele: "Het is een prachtige, handgeschreven brief, die mij echt heel dierbaar is. Ze was zo lief. Ik ben blij dat mijn dromen zijn uitgekomen en nog steeds!"

Instagram
Ondanks het feit dat Michele niks aan haar 'te grote neus' heeft laten doen, wil menig merk maar wat graag samenwerken met de prachtige actrice. Recentelijk postte ze op haar Instagram enkele kiekjes voor het Town & Country Magazine, waar zij voor poseerde. Bekijk de fotoshoot hieronder.



NieuwsFilm

meest populair