Hilary Duff pronkt in badpak op de cover van Women's Health

Hilary Duff pronkt in badpak op de cover van Women's Health

Zij ziet er geweldig uit

Hilary Duff pronkt in badpak op de cover van Women's Health Australië, en één ding mag gezegd: Zij ziet er geweldig uit. Op haar Instagram zegt iemand terecht bij onderstaande foto: "Ik viel net van mijn stoel."

De hele fotoserie straalt kracht en schoonheid uit. De tienerster uit Lizzie McGuire is intussen 35 jaar. Ze pakt regelmatig rollen op in series en schrijft: "Australië ik mis je! Ik mocht de badpak hebben, omdat ik die zo leuk vind. Maar kan het nergens vinden. Dank aan alle mensen die mijn dag deden aanvoelen als een fijne bries."



Sterk lijf
De actrice en zangeres leerde als tiener, door een eetstoornis, dat zij zich moest concentreren op een sterk lijf in plaats van een mager lijf. Intussen is zij trots op haar lichaam, vertelt zij in Women's Health. Ook geeft zij wat tips weg in het artikel hier.

"Ik waardeer mijn gezondheid en doe oefeningen die mij sterk maken in plaats van mij alleen te concentreren op mijn uiterlijk. Ik breng mijn tijd door met mensen die ik fijn vind en net als ik gezond leven en body positivity belangrijk vinden. Ik zorg ervoor dat ik voldoende slaap en mijn voeding in balans is."

Haar trainer vertelt, dat het belangrijker is om de fitdoelen te behouden dan te behalen. Het is beter om op duurzaam in te zetten, dan op snel. Bij Hilary Duff concentreerden zij zich op weerstandstraining en goede voeding met voldoende complexe koolhydraten, vetten en eiwitten. Het trainen wordt ingepland met haalbare doelen tussen werk en privé in.

NieuwsFilm

meest populair