Millie Bobby Brown deelt twee opmerkelijke selfies

Millie Bobby Brown deelt twee opmerkelijke selfies

De jonge actrice laat duidelijk weten wat zij vindt van alle schoonheidsidealen.

Millie Bobby Brown werd dankzij de serie Stranger Things op jonge leeftijd al wereldberoemd. Vanaf jongs af aan stond het kindsterretje dan ook al in de spotlights. Vandaag de dag is de actrice 18 jaar oud en gebruikt ze haar status om belangrijke onderwerpen aan te kaarten, zoals dat nu weer het geval is.

Brown heeft op Instagram namelijk al meer dan 60 miljoen volgers. Hier deelt de actrice maar wat graag kiekjes van filmsets maar ook van haar eigen privéleven met haar fans. Recentelijk was het weer raak.

Verwachtingen
In haar story deelde de actrice twee selfies. In de eerste gebruikt ze de nodige filters. Hierdoor heeft ze lange wenkbrauwen, ziet haar huid er zacht uit en heeft ze geen enkel pukkeltje. In het tweede kiekje gebruikt ze echter geen enkele filter. De actrice ziet dan ook heel anders uit.

Op deze manier wil Brown de schoonheidsidealen aankaarten, die vaak behoorlijk onrealistisch zijn. Aangezien het om haar story gaat, zijn de foto's niet meer op haar pagina te zien. Wel staan ze nog op diverse websites. Om de kiekjes te bekijken moet je hier klikken.

Vakantie
Nog niet zo heel lang geleden rondde Brown de opnames voor de tweede Enola Holmes-film af, die nu op Netflix staat. Ze doet het even iets rustiger aan, voordat ze weer verder gaat met de opnames voor het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things. De actrice geniet dan ook volop van haar vakantie met haar vriend, zoals dat hieronder te zien is.



NieuwsFilm

meest populair