3 geweldige films die je nu op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je nu op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Peanut Butter Falcon (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Nilson | Cast: Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johhnson, e.a. | Te zien op: Netflix / Videoland
Zak, een jongeman met het syndroom van Down, droomt van een carrière als worstelaar. Op een dag loopt hij weg om deze droom waar te maken. Onderweg ontmoet hij Tyler, een crimineel die op de vlucht is. Hij besluit Zak te helpen. De twee ontwikkelen een ongewone vriendschap en beleven de wildste avonturen. Ondertussen worden ze beiden gezocht.



Donnie Darko (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Kelly | Cast: Jake Gyllenhaal, Drew Barrymore, Patrick Swayze, e.a. | Te zien op: Prime Video
Donnie, een slimme en charmante tiener, krijgt regelmatig bezoek van Frank, een monsterlijk reuzenkonijn dat alleen hij kan zien. Op een avond fluistert Frank hem toe dat het einde van de wereld nabij is. Hij krijgt ook instructies. Zo moet Donnie van hem de school onder water zetten. Zijn familie en naaste omgeving proberen tegengas te bieden, maar die ziet hij als zijn minste problemen.



Disenchanted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Amy Adams, Idina Menzel, Maya Rudolph, e.a. | Te zien op: Disney+
Giselle is het leven in de stad beu is. Daarom verhuist ze met Robert naar het kleinere Monroeville. Daar hoopt Giselle op een sprookjesachtiger leven, maar helaas blijkt het plaatsje gedomineerd te worden door de gemene Malvina. Wanhopig doet Giselle een beroep op de magie uit Andalasia. Hiermee verandert ze alleen per ongeluk heel Monroeville in een levend sprookje, met alle gevolgen van dien.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair