Sally Field verklapt welke acteur de slechtste filmkus gaf

Sally Field verklapt welke acteur de slechtste filmkus gaf

Haar eigen ex-partner

Sally Field promoot op het moment haar nieuwe film Spoiler Alert. In een interview verklapt de wereldberoemde ster welke acteur haar in haar 40-jarige filmcarrière de slechtste filmkus gaf. Verrassend genoeg blijkt de man haar eigen ex-partner, Burt Reynolds, te zijn geweest.

Sally en Burt leerden elkaar kennen op de filmset van hun eerste film samen, genaamd Smokey and the Bandit in 1977. De nu 76-jarige artieste vertelt keurig, dat het gewoon iets was dat de filmheld toen nog niet goed kon ... en dat er een hoop kwijl bij kwam kijken.

Stelletje
Ondanks die rommelige kus voor de camera werden zij toch een stelletje in het echte leven. Hun relatie ging op en af en na een aantal jaar gingen zij uit elkaar.

Burt Reynolds overleed op 82-jarige leeftijd in 2018 en gaf al eerder aan dat hij Sally liet ontsnappen. Sally zegt zelf, dat hij een gecompliceerd man was. Hun relatie kon daardoor behoorlijk heftig zijn.

Iconisch
Burt Reynolds leverde een aantal iconische rollen af in zijn Hollywood-tijd, zoals The Cannon Ball Run en Boogie Nights. Ook Sally Field bleek erg goed. Zij is een van de meest succesvolle actrices in Hollywood ooit. Zo won zij onder meer verschillende Oscars, Golden Globes en Emmy's voor haar rollen. Veel mensen kennen haar van Forrest Gump en Steel Magnolias.

Het artikel bij ScreenRant staat hier. Het interview bij Watch what happens live staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair