Sensuele Vanessa Hudgens geeft zich helemaal in fotoshoot

Sensuele Vanessa Hudgens geeft zich helemaal in fotoshoot

De 'High School Musical'-ster ziet er geweldig uit!

Vanessa Hudgens brak al op jonge leeftijd door als actrice dankzij High School Musical. Sindsdien doet ze echter meer dan acteren. Zo doet ze ook het nodige modellenwerk. In onderstaande kiekjes is ook wel te zien waarom.

De 33-jarige Hudgens ziet er namelijk prachtig uit en zowat elk kiekje van de Amerikaanse schoonheid wordt goed onthaald. Niet zo heel gek dus, dat de nodige grote merken met haar willen samenwerken. Nu was Luisaviaroma aan de beurt, een detailhandelaar van de luxemarkt. Deze keer werd Hudgens gevraagd voor de voorkant van het blad.

Fotshoot
Eerlijk is eerlijk, de actrice staat er erg goed op. Voornamelijk het tweede kiekje is behoorlijk 'sensueel'. Bekijk de foto's hieronder, die Hudgens zelf deelde op haar Instagram-pagina. Binnen de korste keren werden deze duizenden keren 'geliket'.



Acteren
Hoewel Hudgens dus het nodige modellenwerk doet, blijft haar voornaamste passie toch acteren. Alleen dit jaar al werkte ze aan maar liefst 3 filmprojecten. Ook heeft ze alweer de nodige plannen. Haar agenda staat namelijk behoorlijk vol, met o.a. French Girl en Big Rig.

NieuwsFilm

meest populair