Laatste film Quentin Tarantino wordt een 'volledig origineel verhaal'

Laatste film Quentin Tarantino wordt een 'volledig origineel verhaal'

Vergeet dan ook alle geruchten over een Star Trek-film of superheldenproject...

Quentin Tarantino heeft laten weten dat zijn tiende en laatste film een volledig origineel project wordt. De geliefde filmmaker liet in 2020 al weten dat hij zijn filmoeuvre wil afronden met een tiende film, maar we weten tot op heden nog steeds niet wat deze film precies gaat worden.

Tijdens een recent gesprek met filmcriticus Elvis Mitchell (via IndieWire) in het kader van het boek Cinema Speculation liet Tarantino vallen dat zijn laatste film volledig origineel wordt. Hij gaf daarbij wel aan dat het alleen als een laatste film geldt als deze ook echt in de bioscopen wordt uitgebracht.

Mysterieus project
Dat het nieuwe script van Tarantino een originele wordt, geeft in elk geval duidelijkheid over een aantal projecten die in potentie zijn tiende film konden worden.

Zo liet Tarantino door de jaren heen weten dat hij graag Elmore Leonards noir Stick zou willen verfilmen, maar heeft hij het ook vaker gehad over een Star Trek-film. Daarnaast lijkt Kill Bill Vol. 3 dus ook niet tot de mogelijkheden te behoren.

De laatste film van Tarantino komt er dus voorlopig nog niet, maar in de tussentijd kunnen we uitkijken naar een miniserie op Netflix die de Oscarwinnaar in 2023 wil maken.

NieuwsFilm

meest populair