Dit is de enige Marvel-film die Quentin Tarantino zou willen maken

Dit is de enige Marvel-film die Quentin Tarantino zou willen maken

En daar lijkt hij ook wel een goede reden voor te hebben.

Regisseur Quentin Tarantino is de laatste dagen weer volop in het nieuws. Dit komt vooral doordat hij zijn nieuwe boek Cinema Speculation aan het promoten is en een achtdelige serie aankondigde die hij in 2023 gaat regisseren.

In gesprek met verschillende media laat Tarantino zich verleiden om allerlei uitspraken te doen. Zo werd hem door Comicbook.com gevraagd of er iets is binnen de comicwereld waar hij bij betrokken zou willen zijn.

De regisseur liet eerder weten dat hij nooit voor Marvel Studios zou gaan werken, aangezien hij de filmmakers die dat wel doen ziet als ​​"ingehuurde handen". Nu laat hij weten dat hij een bepaald iets wel interessant zou vinden.

Sgt. Fury and His Howling Commandos
Tarantino gaf als antwoord dat hij Sgt. Fury and His Howling Commandos interessant vindt. De stripreeks liep van 1963 tot 1981 en beschrijft de missies van Nick Fury en zijn speciale elite-eenheid tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Een versie van de Howling Commandos was te zien in Captain America: The First Avenger en in die film werden zij geleid door Steve Rogers (Chris Evans).

Opvallend genoeg staat die strips reeks ook (deels) aan de basis van Tarantino's oorlogsfilm Inglourious Basterds uit 2009. Of Tarantino daadwerkelijk iets voor Marvel gaat doen lijkt onwaarschijnlijk, maar een nieuwe samenwerking met Samuel L. Jackson - de Nick Fury in het MCU - zou uiteraard wel erg gaaf kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair