'Stranger Things'-ster Joseph Quinn straks te zien in deze populaire horrorfranchise

'Stranger Things'-ster Joseph Quinn straks te zien in deze populaire horrorfranchise

Quinn en Lupita Nyong'o zijn de leads van de film

Joseph Quinn voegt zich bij de cast van de horror-spinoff A Quiet Place: Day One. Quinn bereikte eerder dit jaar de mainstream met zijn performance als Eddie Munson in het vierde seizoen van de Netflix-hit Stranger Things.

Eerder deze maand werd de eerste casting bekendgemaakt voor de film, namelijk Lupita Nyong'o, die je nu in Black Panther: Wakanda Forever kunt zien. De film wordt geregisseerd en geschreven door Michael Sarnoski (Pig).

De film is gebaseerd op een idee van John Krasinski, de bedenker van de franchise en regisseur van de eerste twee films.

Over het plot is nog niks bekend, maar volgens Deadline is de kans niet groot dat we bekende gezichten van de eerste twee film terug zullen zien in deze film.

Uitbreiding van de franchise
Naast deze spin-off wordt er ook hard gewerkt aan A Quiet Place: Part III, waarvoor Krasinksi weer de regie op zich neemt. Daarnaast heeft Paramount, de studio achter de films, de intentie om een A Quiet Place-universum te maken waar ze nog jaren op kunnen voortborduren.

A Quiet Place: Day One is vanaf 6 maart 2024 te zien in de Nederlandse bioscopen. A Quiet Place: Part III komt ergens in 2025 uit.

NieuwsFilm

meest populair