Dit is de prachtige 21 jaar jongere vrouw van Antonio Banderas

Dit is de prachtige 21 jaar jongere vrouw van Antonio Banderas

Nicole Kimpel steelt de show op de rode loper!

Het komt wel vaker voor in Hollywood dat bekende koppels een groot leeftijdsverschil hebben. Kijk bijvoorbeeld maar naar Jason Statham en het prachtige model Rosie Huntington-Whiteley (20 jaar verschil) en Nicolas Cage en Riko Shibata (31 jaar verschil). Ook Antonio Banderas hoort in dit rijtje thuis.

Banderas, o.a. bekend van Philadelphia en Dolor y Gloria, is al twee keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk duurde bijna 10 jaar. Zo trouwde hij in 1987 met Ana Leza, maar in 1996 besloten ze toch een punt te zetten achter hun relatie.

Andere liefdes
Datzelfde jaar trouwde Banderas wederom, deze keer met Melanie Griffith. Zij waren bijna 20 jaar samen, maar ook zij hielden het niet vol en gingen in 2015 uit elkaar. Toch had hij 'weer beet' en opnieuw in hetzelfde jaar. Hij liep toen Nicole Kimpel tegen het lijf en de twee kregen al snel een relatie.

Er was ook wat kritiek op hun relatie, aangezien Banderas 21 jaar ouder is dan Kimpel. Dat mocht echter niet deren. De twee zijn nu al zo'n 10 jaar bij elkaar en zijn dolgelukkig. Dat is ook wel te zien aan alle kiekjes die Banderas deelt van zijn vriendin. Zij post echter ook graag foto's op sociale media.

Foto
Nicole Kimpel (al noemt ze zich op Instagram Nicole Banderas, ook al zijn ze niet getrouwd), postte twee foto's op haar pagina, waarin ze te zien is met de acteur. De twee tortelduifjes gingen namelijk naar de premiere van de musical Godspell, maar Nicole wist de show te stelen met haar opvallende outfit. Bekijk de kiekjes hieronder!




NieuwsFilm

meest populair