Echt? Deze actrice is alweer 60 jaar geworden

Echt? Deze actrice is alweer 60 jaar geworden

Niet te geloven!

Het is echt niet te geloven, maar de actrice op onderstaand Instagram-bericht wordt alweer 60 jaar! Demi Moore lijkt nog altijd niet veel ouder dan haar dochters die al ruim in de twintig zijn. Maar zij zorgt dan ook goed voor zichzelf waar mogelijk.

De afgelopen maanden liep zij goed afgetraind in bikini rond. En zij is druk met verschillende filmopnamen. Ze lijkt jonger dan ooit. De actrice uit onder meer The unbearable weight of massive talent schrijft: "Een samenvatting van mijn verjaardagsweekend. En ik begin pas. Ik houd van 60!"

Met familie
De wereldberoemde ster had al aangekondigd dat zij op stap zou zijn met haar familie. Ze laat een stukje van haar weekend zien. Ze staat in een grote vakantiewoning. Er zijn ballonnen en de honden zijn mee. Je ziet haar dansen in casual kleding. Ook toont zij een heerlijk comfortabele nette rok en trui.

En natuurlijk vraagt een dochter plagend: "Hé mam, uit welk jaar kom jij ook alweer?" Trots zegt Demi Moore: "Een van de beste jaren die er zijn: 1962."

Haar Instagram-bericht staat hieronder. Bij de reacties staan opmerkingen van andere sterren. Zo zijn er felicitaties van Paris Hilton en Alyssa Milano.



NieuwsFilm

meest populair