Sylvester Stallone wordt bestormd door honderden fans

Sylvester Stallone wordt bestormd door honderden fans

En zijn dochters zijn mee

Als Sylvester Stallone ergens verschijnt, gaat er gegil op. De wereldberoemde ster heeft zijn impact gemaakt op de wereld met zijn films. En mensen willen hem dan graag even groeten en met hem op de foto. Op het filmpje wordt hij dan ook bestormd door honderden fans.

Gelukkig loopt voldoende bewaking mee voor zijn gezin. De 76-jarige acteur zelf blijft er meestal heel rustig onder. Maar zoals de held uit Samaritan vertelt in onderstaand filmpje op zijn Instagram-account: "Ik dacht om de rij aan mensen over te slaan, want het is mijn rij. Het is een rij om mij te zien. Ik kom hier niet zo heel vaak. Maar als ik hier kom, word ik altijd een beetje emotioneel. Zie je?"

Emotioneel
Op de video is zijn gezicht te zien. Hij is voor zijn doen aangeslagen. Een beetje meer dan normaal, waarschijnlijk omdat zijn prachtige gezin met hem mee is. Zijn vrouw en drie dochters poseren met hem voor het beeld. Zijn beeld. Het beeld van Rocky.

Sylvester is weer even thuis in Philadelphia. Het levensgrote standbeeld bij het Philadelphia Museum of Art wordt dagelijks door veel mensen bezocht. Een deel van de films is opgenomen bij de treden van het museum. En het beeld eert zijn vechtersmentaliteit in de Rocky-films.

Herinneringen
Het zijn mooie herinneringen voor Sylvester. En nu Sylvester ouder wordt, beseft hij steeds meer wat een invloed hij heeft op mensen wereldwijd. Bij het standbeeld gaat hij ook altijd op de foto met de toeristen daar en zegt hij altijd: "Keep punching".

Die zin blijft bij veel hangen, omdat het hen motiveert door te zetten in het leven. Iets dat Sylvester ook altijd heeft gedaan. Het filmpje op zijn Instagram staat hieronder. Verschillende media - en fans - hebben filmpjes van zijn voorgaande bezoeken op YouTube gezet. Sommigen vertellen wat voor positieve invloed deze beste man op hen heeft door gewoon even met hen te poseren bij dat beeld.



NieuwsFilm

meest populair