Studiobaas wil aantal Batmans in DC-universum beperken

Studiobaas wil aantal Batmans in DC-universum beperken

Ook is David Zaslav enthousiast over de toekomstplannen van de nieuwe leiders James Gunn en Peter Safran.

David Zaslav, de baas van Warner Bros. Discovery, is erg optimistisch over de toekomst van het DC Universe nu filmmaker James Gunn en -producent Peter Safran sinds kort leiding geven aan de superheldenstudio. Volgens de bekende zakenman wordt er ook snel meer bekend over hun plannen.

Volgens Zaslav zijn Gunn en Safran namelijk bijna klaar met hun meerjarenplan voor de superheldenstudio. "Ik denk dat je de komende jaren een enorme groei en hoop kansen rond DC zult zien", vertelt hij.

Volgens de CEO zal de content van DC de komende jaar meer geconcentreerd worden. Zaslav wil niet dat er al te veel verschillende versies van dezelfde helden op verschillende kanalen te vinden zijn. "Er zullen geen vier Batmans zijn", zegt hij concreet.

Vol gas
Zaslav belooft de fans van de superheldenwereld van onder meer Superman en Wonder Woman dat de nieuwe leiders van DC-studio de komende jaren met een hoop gave films en series zullen komen.

"Onderdeel van onze strategie is dat we vol gas willen geven met James en Peter achter het stuur", vertelt hij. "Ik weet gewoon dat de fans dolenthousiast over hen zijn en dat ze de komende periode met een hoop geweldige dingen zullen komen".

NieuwsFilm

meest populair