Daniel Craig 'als nooit tevoren' danst erop los in nieuwe reclame van Taika Waititi

Daniel Craig 'als nooit tevoren' danst erop los in nieuwe reclame van Taika Waititi

De voormalige James Bond heeft het zo te zien goed naar zijn zin!

Daniel Craigs avontuur als James Bond zit er dan misschien wel op, de geliefde acteur zit zeker niet stil. Zo zal hij binnenkort weer te zien zijn in het Knives Out-vervolg, genaamd Glass Onion. Daar blijft het niet bij. De voormalige 007 maakte ook een reclame met Taika Waititi, die hieronder te zien is.

Waititi, o.a. bekend van Thor: Ragnarok, is sinds zijn superheldenfilms een behoorlijk grote naam geworden in Hollywood. De regisseur werd nu weer gevraagd door het bekende wodka-merk Belvedere om hun nieuwste reclame in te blikken. Dit wilde hij wel doen, maar dan wel met Craig. De muziek werd juist weer verzorgd door Waititi's vrouw, zangeres Rita Ora.

Dansen
Je ziet Craig, die zichzelf speelt in de reclame, als nooit tevoren. De 54-jarige Brit duikt in het begin op in een prachtig pak, stoer en elegant, zoals we hem allemaal kennen. Wanneer hij echter niet langer 'in de gaten wordt gehouden' door fotografen en journalisten, danst hij erop los.

Hij weet namelijk wat hem te wachten staat: een glas Belvedere, en dat moet gevierd worden. Waititi duikt ook op in de reclame, aangezien er tijdens het einde van het spotje ook nog wat bloopers voorbijkomen. Op dat moment zien de regisseur. Bekijk de grappige reclame, die erg goed werd onthaald, hieronder.



NieuwsFilm

meest populair