Ontroerend bedankje voor overleden 'Black Panther' Chadwick Boseman

Ontroerend bedankje voor overleden 'Black Panther' Chadwick Boseman

Het is nu van jou

Black Panther Wakanda Forever heeft een geweldig openingsweekend in de bioscopen. Wereldwijd zegt de box office al 330 miljoen Amerikaanse dollar, wat betekent dat de film een van de beste films van 2022 zal zijn.

Letitia Wright plaatst dan ook een ontroerend bedankje op haar Instagram voor Chadwick Boseman. In het filmpje is een fotoshoot te zien. Chadwick staat ontspannen naast Angela Bassett en Letitia. Tijdens de shoot plaatst hij spontaan een zoen op Letitia's hoofd, terwijl hij haar hand vasthoudt.

Zij schrijft: "Wakanda Forever is gemaakt met liefde voor liefde en altijd liefde. Het is nu van jou. Ik hoop dat het helpt op jouw pad. Broer, jij bent altijd in ons hart."

Broederlijk
Letitia Wright is een schuchtere actrice uit Groot-Brittannië. Ze heeft al vaker laten vallen dat Chadwick als een broer voor haar was. Destijds bij het filmen van het eerste deel was zij net 25 jaar en kon zij wel goede collega's gebruiken bij het maken van zo'n grote film.

Eigenlijk leunde de hele cast van de eerste film op hem en zijn vriendelijke, broederlijke manier van doen. Dat is duidelijk te zien bij de fotosessie bij haar Instagram-bericht hier.

NieuwsFilm

meest populair