Zangeres Pink heeft 'het vuile bedrog' van haar man door

Zangeres Pink heeft 'het vuile bedrog' van haar man door

Haar no make up look maakt haar even niets uit

Zangeres Pink heeft het bedrog van haar man door. En zoals dat gaat met de zangeres spreekt zij hem direct aan - op Instagram. En het maakt haar niets uit dat mensen haar net uit bed 'no make up look' zien.

Pink staat in de keuken en oogt bleekjes. Ze heeft geen spoor make-up op en is compleet naturel. Ze draagt comfortabele kleding en zegt tegen de camera: "Goedemorgen, je weet wel dat wij je door hebben, toch? Je weet dat wij weten, dat als je zegt dat iets in het water moet weken, dat je er wat water bij doet en wegloopt en doet alsof er niets gebeurd is? Een maand verder staat het er nog, want je ziet het niet meer. Wij weten dat."

Vuil bedrog
Pink heeft het vuile bedrog van haar man door, want ze laat een vieze gootsteen zien met een pan. Manlief Carey heeft gekookt en de tekst bij het filmpje zegt: "Het hoeft niet te weken. Maak het alsjeblieft schoon."

Het is duidelijk dat beroemdheden echt niet 24/7 personeel om zich heen willen hebben en zichzelf kunnen redden. Maar dan moet iedereen binnen het gezin wel even meewerken. De reacties zijn niet van de lucht. Mensen reageren met: "Schuldig!" en "Klopt, een pannetje in de week valt nooit meer op."

Af en toe pakt de wereldberoemde ster ook een filmproject op, zoals Happy Feet 2 en haar documentaire All I know so far. Op het moment staat zij in de spotlights met haar nieuwe liedje 'I never gonna not dance again'.

Haar Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair