Pestkoppen pakten zoon Arnold Schwarzenegger hard aan

Pestkoppen pakten zoon Arnold Schwarzenegger hard aan

Vertelt hij naar aanleiding van zijn nieuwste film

De zoon van Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, is in enorm goede conditie als je door zijn Instagram heen scrollt. Of ziet hoe gemakkelijk hij beweegt in de show Dancing with the stars. Toch was dat vroeger anders!

De rasechte bodybuilder die met gemak zijn danspartner optilt en opvangt heeft een andere tijd achter de rug. Dit vertelt hij bij het oppakken van zijn allereerste grote rol in de film Bully high aan People.

"Ik werd gepest als kind op de basisschool en op de middelbare. Niet zozeer toen ik ging studeren, maar ik voelde mij wel een buitenstaander daar in het begin. Ik werd gepest door mijn eigen vrienden. Niet door de populaire gasten, of onbekenden, ofzo. Omdat het naasten waren, was dat extra moeilijk. Ik moest mezelf vinden en uitzoeken hoe ik mijn houding en lichaam moest veranderen."

Te zwaar
Joseph vertelt dat hij te zwaar was. Altijd al. En dat hij moest uitvinden hoe dat anders kon. Uiteindelijk hield hij het trainen vol en veranderde voor hem een hoop. Zo kreeg hij ook een belangrijke functie in high school. Net als in de film.

Maar het startte allemaal doordat hij prooi was voor pestkoppen. In het karakter duiken was dus ook niet zo moeilijk voor hem. Door zijn eigen ervaringen snapte hij zijn rol goed. Hij vertelt ook, dat wat hij meemaakte heel anders is dan de hoofdpersonage in de film moet doorstaan. Zij krijgt te maken met religieuze vooroordelen.

Het artikel in Cinemablend staat hier. Een Instagram-bericht van Joseph Baena staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair