Deze Marvel-film legt een bom onder het Marvel Cinematic Universe

Deze Marvel-film legt een bom onder het Marvel Cinematic Universe

Thunderbolts is een film waar flink naar wordt opgebouwd.

De afgelopen periode bouwt Marvel Studios op naar de film Thunderbolts die in 2024 moet verschijnen. In meerdere producties dook actrice Julia Louis-Dreyfus op als Valentina Allegra de Fontaine, een centraal personage richting de film. Zij en haar medespelers zullen een bom gaan leggen onder het Marvel Cinematic Universe.

Dit is in ieder geval wat Black Widow-acteur David Harbour (Red Guardian) belooft tijdens een gesprek met Gizmodo.

"Deze wordt grappig," zei Harbor tegen de website. "De film zal raar zijn, er zal actie zijn. En dan gaan we ook nog een bom laten vallen, dat is gaaf."

Thunderbolts: einde van Phase 5
Het recent verschenen Black Panther: Wakanda Forever is de laatste film in Phase 4 en Ant-Man and the Wasp: Quantumania zal de vijfde fase gaan aftrappen begin 2023. Thunderbolts zal in juli 2024 verschijnen en is een van de laatste in die fase.

Het personage Thaddeus 'Thunderbolt' Ross, dat in ieder geval terugkeert in Captain America: New World Order, wordt gespeeld door Harrison Ford. Hij vervangt de in maart overleden acteur William Hurt.

Andere personages in de film zijn Bucky Barnes (Sebastian Stan), Ghost (Hannah John-Kamen), U.S. Agent (Wyatt Russell), Yelena Belova (Florence Pugh) en Taskmaster (Olga Kurylenko).

Thunderbolts van Jake Schreier (Paper Towns, Robot & Frank) staat gepland voor 26 juli 2024.

NieuwsFilm

meest populair