Gecancelde Netflix-serie moet nu een peperdure film worden

Gecancelde Netflix-serie moet nu een peperdure film worden

Winx stopt bij Netflix, bedenker wil film van $100+ miljoen.

Recent werd duidelijk dat de originele Netflix-serie Fate: The Winx Saga is gecanceld na slechts twee seizoenen. Ondanks dat de bedenker van de animatieserie waarop de Netflix-serie is gebaseerd de reden niet weet, heeft hij al wel ambitieuze plannen voor de toekomst.

Iginio Straffi bedacht de animatieserie die onder meer te zien is/was op Nickelodeon. De animatiereeks bestaat uit acht seizoenen met 208 afleveringen. De live action Netflix-serie kreeg uiteindelijk 13 afleveringen.

"Ik moet nog steeds horen wat Netflix er officieel over te zeggen heeft," zei Straffi in een interview met Variety. "Ik zal met Netflix in gesprek gaan om volledig te begrijpen wat er is gebeurd."

Dan maar een Winx-film van 100+ miljoen?
Plannen heeft Straffi al. Hij wil een bioscoopfilm laten maken met een budget van meer dan $100 miljoen dollar. Dit wil Straffi al langer voor elkaar krijgen en nu kan hij dat plan dus weer uit de kast halen.

Straffi gaat aankomende week al naar Hollywood gaan om het plan te verkopen. De film zou volkomen los moeten komen te staan van de gecancelde Netflix-serie. Hieronder de trailer voor deze serie.



NieuwsFilm

meest populair