Disney+ voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Check hier het nieuwe aanbod op Disney+.

Vier nieuwe films. Dat is afgelopen week allemaal toegevoegd aan Disney+. We duiken in het nieuwe aanbod van de streamingdienst van The Mouse House.

God Forbid (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Billy Corben | Cast: Tom Arnold, Michael Cohen, Ted Cruz, Mark Ebner
Een poolboy uit Miami raakt verstrikt in een zeven jaar durende affaire met een charmante oudere vrouw en haar echtgenoot, de evangelische voorman van Trump, Jerry Falwell Jr.

Mickey and Minnie Wish Upon a Christmas (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Broni Likomanov | Cast: Bret Iwan, Bill Farmer, Daniel Ross, Tress MacNeille
Iedere Kerstmis vieren Mickey, Minnie en de rest het samen om hun tradities te delen. Maar dit jaar zijn ze over de hele wereld verspreid en is het een dolle race om op tijd thuis te komen!

Ghosting: The Spirit of Christmas (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Theresa Bennett | Cast: Aisha Dee, Kimiko Glenn, Kendrick Sampson, Jazz Raycole
Jess en Ben hebben een fantastische eerste date samen, maar onderweg naar huis slaat het noodlot toe: Jess komt om het leven bij een ongeval. Haar geest blijft echter ronddwalen en samen met haar beste vriendin Kara, de enige die haar nog kan zien, moet Jess enkele onafgewerkte dingen uit haar leven voltooien, vooraleer ze kan doorreizen naar het hiernamaals.

Fire of Love (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sara Dosa | Cast: Miranda July, Katia Krafft, Maurice Krafft
'Fire of Love' vertelt het explosieve liefdesverhaal van Franse vulkanologen Katia en Maurice Krafft, die evenveel van elkaar houden als van de vulkanen die ze samen bestuderen. Een romantische, maar ook tragische ontdekkingstocht via spectaculaire en nooit eerder gemaakte beelden van adembenemende vulkaangebieden.

NieuwsFilm

meest populair