De 3 opvallende nieuwe personages in 'John Wick 4' uitgelegd door regisseur

De 3 opvallende nieuwe personages in 'John Wick 4' uitgelegd door regisseur

De vierde film komt met nieuwe gezichten.

Uiteraard zal John Wick: Chapter 4 vooral gaan over het titelpersonage van Keanu Reeves. Maar naast de wraaklustige en schietgrage Wick en andere herkenbare gezichten zijn er ook een aantal nieuwe personages.

In gesprek met Collider ging regisseur Chad Stahelski in op die nieuwe personages van acteurs Bill Skarsgård, Clancy Brown en Shamier Anderson.

The Marquis en The Harbinger
"De naam van het personage van [Bill Skarsgård], zijn naam die bekend is, is The Marquis," vertelde Stahelski aan Collider. "The Marquis zou ik, zonder al te veel weg te geven, niet echt de slechterik noemen. Hij is degene die alle rotzooi uit de eerste drie films moet opruimen."

Volgens vertelde Stahelski dat Brown het personage speelt dat bekend staat als The Harbinger, die "alles is waar dat woord voor staat". Hij is volgens de regisseur "de scheidsrechter aan de hoge tafel."

The Tracker
"Shamier speelt een heel ander soort personage. De naam van zijn personage is The Tracker. De naam zegt het al," vertelde Stahelski. "Iedereen heeft een doel. Iedereen heeft een reden. Iedereen heeft een motivatie."

"Hij is, in ieder geval in het begin, zelfgemotiveerd. Hij wordt een personage dat zich in het grijze gebied tussen de twee werelden, de Wick-wereld en de echte wereld, bevindt," voegde de regisseur toe.

In maart 2023 moet Chapter 4 in de Nederlandse bioscoopzalen in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair