3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Cyrano (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Peter Dinklage, Haley Bennett, Kelvin Harrison Jr., e.a. | Kijk direct
De eenvoudige Christian is smoorverliefd op zijn Roxanne, maar haar veeleisendheid bemoeilijkt hun relatie. Hij schakelt de hulp in van Cyrano, een begaafd zwaardvechter en dichter. Cyrano is stiekem al heel zijn leven verliefd op Roxanne, maar heeft nooit een kans durven wagen vanwege zijn kleine postuur. Hij gaat aan de slag om Christians liefdesbrieven aan Roxanne te schrijven. Maar natuurlijk komt de waarheid ooit uit.

The 355 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Kinberg | Cast: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Bingbing Fan, e.a. | Kijk direct
Wanneer een geheim wapen in verkeerde handen valt, wordt CIA-agent Mace op de zaak gezet om een ramp te voorkomen. Tijdens haar onderzoek wordt ze echter de pas afgesneden door een aantal door rivaliserende agenten: de Duitse Marie, Britse Khadijah en Colombiaanse Graciela. De vrouwen komen er uiteindelijk achter dat er maar één oplossing is om de wereld te redden: samenwerken. Ondertussen wordt het viertal gevolgd door de mysterieuze Lin Mi Sheng.

Spencer (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pablo Larraín | Cast: Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, e.a. | Kijk direct
Tien jaar na haar huwelijk met prins Charles, is de liefde van Diana voor haar man zwaar bekoeld. Ze worstelt met het keurslijf van het koningshuis, maar vertrekt desondanks naar het enorme landhuis Sandringham voor het kerstweekend van de familie. Diana hekelt alle tradities en gebruiken en wil niets liever dan ontsnappen.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair