Dikke tegenvaller voor nieuwe superheldenfilm van Disney

Dikke tegenvaller voor nieuwe superheldenfilm van Disney

Het project komt maar niet van de grond..

The Return of the Rocketeer, het langverwachte vervolg op de cult-klassieker uit de jaren 90, laat nog langer op zich wachten dankzij het vertrek van regisseur J.D. Dillard. Dillard was al ruim twee jaar betrokken bij het project en er is voorlopig nog geen nieuwe regisseur gevonden.

Zijn vertrek gaat gepaard met het nieuws dat hij ook zijn films voor Star Wars en DC niet meer gaat regisseren. Hij geeft zelf wel een reden dat hij The Return of the Rocketeer niet meer op zich neemt tijdens een interview met The Wrap.

Devotion
Hij zei het volgende: "Weet je, het is lastig. Ik hou van, hou van, hou van 'The Rocketeer'. Waar ik nu een beetje moeite mee heb, is teruggaan naar de luchtvaart van voor 1970. Weet je, ik zeg niet nooit. Maar ik denk dat ik een adempauze nodig heb van de periodeluchtvaart."

Dillard heeft het hier over zijn nieuwe film Devotion, een biopic over Jesse Brown (Jonathan Majors), de eerste Afro-Amerikaanse piloot die voor de Amerikaanse marine heeft gevlogen en zijn wingman Tom Hudner (Glen Powell).

De status van The Return of the Rocketeer is nu erg onzeker, dus over een release-datum valt voorlopig even niks over te zeggen. Benieuwd naar ander werk van Dillard? Zijn nieuwe film Devotion zie je vanaf 30 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair