Ryan Reynolds laat zich uit over de terugkeer van Hugh Jackmans Wolverine

Ryan Reynolds laat zich uit over de terugkeer van Hugh Jackmans Wolverine

De geliefde superheld duikt opnieuw op in 'Deadpool 3', maar hoe verliep dit eigenlijk?

Recentelijk kregen we te horen dat niemand minder dan Hugh Jackman opnieuw in de huid zal kruipen van zijn geliefde Wolverine voor Deadpool 3. Dit maakte de acteur zelf bekend in een filmpje met Ryan Reynolds. Laatstgenoemde deelt nu weer eens wat nieuwe informatie.

Er werd namelijk een lange tijd verwacht dat Jackmans avontuur als Wolverine erop zat. De acteur speelde de wereldberoemde superheld jarenlang in diverse films, maar in Logan kwam zijn verhaal tot een einde. Althans, dat dachten we.

Terug
Hoewel Wolverine op het einde van Logan het loodje legt, duikt hij toch opnieuw op in Deadpool 3. Sommige filmfanaten denken dat het lastig was om Jackman te strikken voor de film, maar Reynolds zegt dat dit reuze meevalt.

Zo zegt hij: "Het is niet lastig om een studio te overtuigen om Hugh te casten. Iedereen zal daar altijd met een dikke vette 'ja, meteen doen!' op reageren. Natuurlijk moest er wel het nodige uitgevogeld worden, nu dat Fox en dus de X-Men deel uit maken van Marvel. Er moest veel gepland worden, maar dat hebben ze allemaal haarfijn uitgezocht zodat dit mogelijk is!"

X-Men
Fox werd alweer enige tijd geleden over genomen door Disney, maar het duurt wel lang voordat Marvel-baas Kevin Feige vertelt wat ze precies van plan zijn. Reynolds geeft nu dus wel aan dat het niet even makkelijk is dat het een lang proces is. Meer nieuws zal echter ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair