De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Enola Holmes 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Kijk direct
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan. Ze wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen rondom een meisje dat spoorloos is verdwenen. Om de zaak tot een goed einde te kunnen brengen, moet ze niet alleen beroep doen op haar vrienden, maar ook op haar bekende broer Sherlock. Enola en haar team stuiten al snel op een grote samenzwering.

The Takeover (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Annemarie van de Mond | Cast: Holly Mae Brood, Frank Lammers, Géza Weisz, e.a. | Kijk direct
Mel is een ethische hacker die klanten helpt met het in orde maken van hun systemen. Wanneer ze wordt beschuldigd van moord na het ontdekken van een privacyschandaal, wordt ze opgejaagd door zowel de politie als een duistere corporatie. Mel moet de autoriteiten zien te ontwijken terwijl ze achter de criminelen aangaat die haar proberen te chanteren.

Im Westen Nichts Neues (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Berger | Cast: Felix Kammerer, Albert Schuch, Aaron Hilmer, e.a. | Kijk direct
De zeventienjarige Paul heeft zich in de Eerste Wereldoorlog vrijwillig aangesloten bij het Duitse leger. Hij wordt naar het westfront gestuurd en begint vol enthousiasme, maar wordt al snel geconfronteerd met een nachtmerrie. In de laatste maanden van de oorlog zakt hij steeds verder weg in de ellende van loopgravenstrijd. Opgeven is geen optie.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair