Emma Stone is jarig! Dit zijn 3 van haar topfilms

Emma Stone is jarig! Dit zijn 3 van haar topfilms

Vier de verjaardag van deze geweldige actrice met een van haar films.

Emma Stone is vandaag jarig! De populaire actrice mag vandaag alweer 34 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor haar verjaardag heeft FilmTotaal drie geweldige films voor je op een rijtje gezet waarin Stone schittert.

Bekijk de afbeelding
Stone wist al op jonge leeftijd dat ze actrice wilde worden en het liefst een hele bekende. Als kind deed ze vaak auditie voor Disney-series en sitcoms, maar zonder succes.

Na enkele kleine rollen op televisie, maakte ze in 2007 haar speelfilmdebuut in de komedie Superbad. Vanaf dat moment wist Stone steeds meer filmrollen te pakken.

Hoogtepunten in haar carrière zijn onder meer haar rol als Gwen Stacy in The Amazing Spider-Man (vanaf 2012) en de Oscar die ze in 2017 won voor haar glansrol in La La Land.


3 topfilms van de jarige Emma Stone
Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Te zien op: Disney+
Estella belandde als weesmeisje in Londen en droomt nu van een bestaan als modeontwerpster. Met haar talent weet ze het uiteindelijk te schoppen tot assistente van een ijzeren modekoningin die De Barones wordt genoemd. Maar dan komen de twee tegenover elkaar te staan en neemt Estella een andere gedaante aan om wraak te kunnen nemen.

La La Land (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, e.a. Te zien op: HBO Max / Prime Video / Videoland
Jazzpianist Sebb en aspirant-actrice Mia worden verliefd en proberen elkaar te steunen bij het verwezenlijken van hun persoonlijke ambities en dromen. Seb, die het niet breed heeft, hoopt ooit een eigen jazzclub te kunnen openen en Mia, die van de ene naar de andere auditie rent, hoopt eindelijk een serieuze rol te scoren. Het hectische leven in Hollywood stelt hun liefde zwaar op de proef.

The Favourite (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, e.a. | Te zien op: Disney+
In het vroege achtiende eeuwse Engeland wordt de relatie tussen de wispelturige koningin Anne en haar vertrouwelinge Lady Sarah bedreigd door de komst van het nieuwe dienstmeisje Abigail, die zich al snel op weet te werken binnen het koningshuis. Al snel strijden de twee hofdames met alle mogelijke middelen om de gunsten van de koningin.

NieuwsFilm

meest populair