Epische Netflix-film 'Warriors of Future' krijgt even zo epische trailer

Epische Netflix-film 'Warriors of Future' krijgt even zo epische trailer

Bekijk de eerste beelden hieronder!

Netflix brengt maar wat graag grote Netflix-originals uit en zo te zien is dat niet anders met Warriors of Future. De trailer werd hier nu van vrijgegeven en deze ziet er wel erg indrukwekkend uit!

Het verhaal speelt zich af in de dystopische toekomst, in 2055. Oorlogen hebben de aarde geteisterd en de vele rampen hebben de wereld vernietigd. Hier blijft het echter niet bij. Een meteoriet met buitenaards leven stort neer en de aliens hebben het op de mensen gemunt.

Positief
Een wetenschapper komt er echter achter dat er een plant, genaamd Pandora, groeit op de meteoriet, die de lucht kan zuiveren en dus de wereld van zijn ondergang zou kunnen redden. Een elitetroep wordt ingeschakeld om de plant te bemachtigen, maar het blijkt dat meerdere mensen achter Pandora aanzitten...

De film heeft eigenlijk alles wat je van een actieknaller verwacht. Grote machines, explosies, robots, aliens en supersoldaten. Weet de onderstaande trailer jou te overtuigen?



Nog even wachten
Warriors of Future werd gemaakt door Yuen Fai Ng (o.a. bekend van The Warlords en Re-cycle) en zal vanaf december op Netflix te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair