Topdrukte met 19 nieuwe films op Prime Video

Topdrukte met 19 nieuwe films op Prime Video

Hier het hele overzicht met al het nieuws op Prime Video.

19 nieuwe films. Het is een topweekje op Prime Video! We duiken in het nieuwe aanbod en lichten vijf van de nieuwe films voor je uit, gevolgd door een kort overzicht van de overige titels.

My Policeman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Grandage | Cast: Harry Styles, Emma Corrin, David Dawson, Linus Roache
In Brighton in het jaar 1957 heeft de politieagent Tom Burgess een relatie met de lerares Marion. Tom valt echter op mannen, maar is genoodzaakt dit, omwille van wat de samenleving van hem verwacht, geheim te houden. Hij begint een verhouding met de museumcurator Patrick. Tom verdringt zijn ware gevoelens en trouwt uiteindelijk met Marion.

Apocalypse Now (1979)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Ford Coppola | Cast: Marlon Brando, Martin Sheen, Robert Duvall, Frederic Forrest
Kapitein Willard wordt door het Amerikaanse opperbevel in Vietnam richting Cambodja gestuurd om kolonel Kurtz te liquideren. Kurtz, een veelvuldig onderscheiden militair, is doorgedraaid en wordt door het leger beschouwd als een gevaar.

The Pianist (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roman Polanski | Cast: Adrien Brody, Emilia Fox, Michal Zebrowski, Ed Stoppard
Op 23 september 1939 speelt de jonge pianist Wladyslaw Szpilman voor de radio 'Nocturne in d-mineur' van Frédérique Chopin. Door het lawaai van de bombardementen kan hij zichzelf nauwelijks horen. Een halfuur na afloop van dit optreden wordt de zaal van de Poolse omroep geraakt en is de radio definitief uit de lucht. De consequenties van de erop volgende Duitse bezetting zijn voor de inwoners van Warschau afschuwelijk: het getto, de joodse opstand, de deportaties. Maar terwijl zijn volledige familie en vele vrienden worden uitgemoord, overleeft Szpilman in de ruïnes van zijn geliefde stad. Hij krijgt daarbij niet alleen de hulp van Poolse verzetsstrijders, maar ook van de Duitse officier Wilm Hosenfeld, die hem op 23 september het stuk van Chopin heeft horen spelen....

Terminator 2 (1991)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick
Een computer genaamd Skynet bevecht de mensen en hun bestaan, althans wat er nog van over is want bijna de gehele mensheid is uitgeroeid sinds 1997. Skynet heeft echter een manier gevonden om enkele strijders, Terminators genaamd, terug te sturen in de tijd. Een terminator wordt terug gestuurd naar 1995, om daar de leider van de rebellen te vernietigen terwijl hij nog een kind is.

Billy Elliot (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Daldry | Cast: Jamie Bell, Jean Heywood, Jamie Draven, Gary Lewis
Billy is een elfjarige jongen die zonder moeder samen met zijn vader, oudere broer en oma opgroeit in een Engelse mijnwerkersstad. Het is 1984 en de mijnen worden bedreigd met sluiting. Middenin deze uitzichtsloze situatie probeert Billy te kiezen voor een eigen toekomst.

EN VERDER
Total Recall
The Outsiders
The Graduate
The Elephant Man
The Burnt Orange Heresy
Slate
Mulholland Dr.
Love Actually
Firebird
Evil under the sun
Death on the nile
Basic Instinct
Mayday
The Christmas House

NieuwsFilm

meest populair