De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Morbius (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Espinosa | Cast: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, e.a. | Kijk direct
Michael Morbius is een wetenschapper die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Hij denkt een geneesmiddel te hebben gevonden in een vleermuizenbestanddeel. Een experiment hiermee verandert hem echter in een bloeddorstige vampier met superkrachten. Morbius moet leren omgaan met zijn nieuwe leven en komt ondertussen tegenover een vriend te staan die minder goede bedoelingen heeft.

Equilibrium (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kurt Wimmer | Cast: Christian Bale, Emily Watson, Taye Diggs, e.a. | Kijk direct
In de toekomst onderdrukt een totalitair regime elke vorm van emotie met pillen in de hoop zo de vrede te bewaren. Superagent John Preston is opgeleid om iedere vorm van creativiteit en warmte de kop in te drukken. Wanneer hij op een dag zijn pillen niet slikt, gaat er een wereld voor hem open. Hij keert zich tegen zijn superieuren en gaat de strijd aan door zich aan te sluiten bij een groot ondergronds verzet.

Forrest Gump (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, e.a. | Kijk direct
Forrest Gump is maar een simpele ziel. Desondanks wordt hij een held in Vietnam, pingpongkampioen, succesvol garnalenvisser en goeroe. Ook ontmoet hij presidenten, krijgt hij meerdere malen een hoge onderscheiding uitgereikt en drukt hij al met al een grotere stempel op het verloop van de Amerikaanse geschiedenis dan hij zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair