Nog een grote naam voor het Marvel Cinematic Universe

Nog een grote naam voor het Marvel Cinematic Universe

De cast van 'Agatha: Coven of Chaos' breidt zich uit..

Na de bekendmaking dat Joe Locke (Heartstopper) zich bij de cast van de komende Disney+ serie Agatha: Coven of Chaos had gevoegd, is nu ook Aubrey Plaza (Safety not Guaranteed, Parks & Recreation) gecast in de serie.

Details over het personage van Plaza worden geheimgehouden, dus de doorgewinterde Marvel-fan kan alweer beginnen met speculeren over welk personage ze gaat spelen. Het enige wat bekend is over haar personage is dat ze de vijand gaat spelen in de serie.

'Wandavison' spin-off
Agatha: Coven of Chaos is een spin-off van Wandavision en volgt de vijandige Agatha Harkness, gespeeld door Kathryn Hahn. Agatha is voor het laatst gezien in de finale van Wandavision, waarin Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) ervoor zorgde dat Agatha het stadje Westview niet meer zou verlaten.

Agatha zei voordat ze betoverd werd tegen Wanda dat haar nog nodig zou hebben in de toekomst, wat dus al een teken was dat we meer van haar gingen zien in het MCU.

De serie arriveert ergens in de winter van 2023 op Disney+. Tegen die tijd zullen we vast en zeker wie Plaza nou gaat spelen in de serie.

NieuwsFilm

meest populair