Nieuwste film met Daniel Radcliffe (Harry Potter) ijzersterk ontvangen

Nieuwste film met Daniel Radcliffe (Harry Potter) ijzersterk ontvangen

Weer een muzikale biopic-hit?

Daniel Radcliffe is en zal natuurlijk altijd voornamelijk bekend blijven als Harry Potter in de wereldberoemde franchise, maar de acteur gaat ook maar wat graag voor andere speciale projecten. Denk bijvoorbeeld maar aan Swiss Army Man en Guns Akimbo. Zijn nieuwste film, wederom volgens de acteur een 'knettergek verhaal', wordt erg sterk onthaald!

Het gaat hier om de muzikale biopic Weird: The Al Yankovic Story. De laatste jaren zijn deze soort films gigantisch is. Denk bijvoorbeeld maar aan eerdere succesen van o.a. Bohemian Rhapsodoy en Rocketman. Blijkbaar behoort Radcliffe's film ook toe tot dit prestigieuze rijtje.

Ontvangst
De film is namelijk tot nu ijzersterk onthaald. Op Rotten Tomatoes staat de Weird momenteel op een prachtige 90% van de filmcritici, maar ook de 'gewone bioscoopgangers' genieten ervan. Zij geven de biopic namelijk exact hetzelfde punt.

Weird vertelt het verhaal van Weird Al Yankovic. Hij staat bekend om zijn wereldberoemde parodieën op de werken van onder meer Madonna en Michael Jackson en is de bestverkochte comedy-artiest aller tijden. De biopic verhaalt over zijn hele leven, van zijn kindertijd en zijn snelle doorbraak tot zijn liefdesaffaires met beroemdheden als Madonna (gespeeld door Evan Rachel Wood) en zijn bizarre levensstijl.

Streaming
De film verschijnt op de de streamingdienst The Roku Channel, een gratis platform dat duidelijk op zoek is naar opvallende eigen content. Blijkbaar pakt dit dus ook goed uit!

NieuwsFilm

meest populair